O Nama

O Nama. 

Enterijer je odraz vaše ličnosti i zato svakom projektu pristupamo sa puno odgovornosti i pažnje.

Firmu je 2014. godine osnovao francusko – srpski arhitekta Charlie Pommier sa namerom da stvara projekte enterijera sa svojim saradnicima. Nakon neliko godina u oblasti projektovanja enterijera, firma Charlie Pommier se fokusira najviše na izradu nameštaja po meri a zatim i komadnog nameštaja najvišeg kvaliteta. 

O ranom uspehu našeg nameštaja svedoče mnogobrojni tekstovi objavljeni u vodećim domaćim i svetskim časopisima koje možete videti u odeljku Press kao i intervjui za televizije Al Jazeera, RTV Vojvodina i mnoge druge. 

01

Komadni nameštaj

Ekskluzivni komadni nameštaj vrhunskog kvaliteta je nešto čime se posebno ponosimo. Mnogobrojni komadi našeg nameštaja krase poslovne i stambene objekte kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Imajući u vidu visoke zahteve naših klijenata u obavezi smo da uvek održavamo najviši nivo izrade nameštaja. 

02

Nameštaj po meri

U prilici smo da Vam ponudimo izradu svih vrsta ugradnog nameštaja – kuhinje, plakari, garderoberi, vitrine, police..itd. U izradi koristimo sve najviše tehnologije kako bi konačan izgled bio besprekoran. 

03

Kompletna opremanja

Pošto se bavimo izradom i komadnog (stolovi, stolice, ugaone garniture, sofe, klub stolovi, kreveti..itd) i ugradnog nameštaja (kuhinje, plakari, garderoberi) našim klijentima nudimo i usluge kompletnog opremanja poslovnog ili stambenog prostora, tako da možete završiti sve na jednom mestu po principu ključ u ruke i ostvariti dodatne popuste i pogodnosti.

04

Prirodni materijali

Za izradu našeg nameštaja koristimo isključivo najbolje moguće materijale dostupne na tržištu kao što su puno drvo (orah ili hrast), uvozni materijali za tapaciranje, Italijanska koža, mesing, staklo, mermer i ostali. Svi naši materijali su prirodni i održivi.

05

Savet arhitekte

Naš tim izmedju ostalog čine i nekoliko arhitekata koji su vam na usluzi potpuno besplatno. Oni su tu da zajedno sa vama dođu do idealnog rešenja za vaš stan ili poslovni prostor.

Oblasti

Nameštaj

Enterijer

Arhitektura